Sunday, April 5, 2009

~ ~ morning b4 surgery wix ~ ~

2days more to go .... wawaa.. n surgery are waiting. (surgery anak geraham) ~ ~ panggil die anak geraham sebab geraham ni belum betul-betul kuar lagi.

dah la dari kecik lagi paling takot nk jumpe doktor. makan ubat ape tah lagi. kalau tak betul-betul rasa sakit, jangan harap la ubat tu dapat lalu tekak ni.. hehe. ingat lagi masa kecik-kecik.. mase tu demam ke selsema tah. doktor kasi ubat pil. dah dapat ubat kena la makan kan, hikhik. yang bez tu, ubat da masuk mulut, leh pulak terkuar. masa tu makan ubat kat sinki, bila dah jatuh dam sinki wat-wat tak tau. anggap je la dah telan. bile mama tanya da makan ke, DAH....

ade 1 masa je yang huda suke nak makan ubat. mm.. bila bab perabis "vitamin budak-budak ", saye la no 1. mm.. cedap3 (versi upin ipin). kadang dah ter'overdose, makan lebih dari 3bijik 1hari. nasib tak jadi pape. vitamin je, tak pe kot. kot... rase dia masam2 manis. macam-macam bentuk, ade bentuk "star", abjad, ade kaler kuning, oren, pink. hijau?! mm..lum penah jumpe lagi.hehe.

pagi ni rasa macam nak makan sume benda. almaklum la, rabu ni nak surgery gigi..nanti mesti tak leh makan semua benda yang kite suka. sebelum kena pantang, bek makan puas-puas dulu.hehe. pagi tadi goreng fries, wat mushroom spicy spaghetti (plus cili padi), hehe. cili padi memang tak leh tinggal. rasa macam tak makan je kalo takde cili padi.


tak nampak lak cili padi, hehe. dah tenggelam dam sos tomato.

yang penting, my spaghetti laku. diri sendiri pn tak sempat nak tambah.huhu

malam pulak, pegi tesco semata-mata nak makan donut "big apple". sebab geram sangat tengok donut-donut yang ade kat display box tu, huda beli sampai 12 pieces.huhu. adakah aku makin kuat makan?! owh.. tidak.. ~~~

p/s : hidup untuk makan @ makan untuk hidup??

No comments:

Post a Comment